Behandlinger

Behandlinger

Behandlinger

Pr. den 16. september 2013 er jeg blevet certificeret kranio-sakral terapeut. Dette er en internationalt godkendt eksamen, som er ens over hele verden.


Kranio-Sakral terapi (KS terapi), organmassage og nervebehandling, samt sedona terapi, som er en del af KS terapi. Normalt laver jeg KS terapi og slutter af med at holde lidt på fødderne (hvis tiden tillader det).

Se mere om de forskellige behandlingsmetoder i menuen ved siden af.

Fra augsut 2014 yder jeg ikke zoneterapi mere.


Jeg glæder mig meget hver dag, når jeg får lov til at hjælpe de mange der kommer til mig. Både børn og voksne kommer og de fleste får stor glæde af behandlingen.


Er du i tvivl om en behandling kan gøre noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til mig.


Får jeg clairvoyante beskeder, mens du er hos mig, deler jeg dem gerne med dig, hvis du vil.

Hvem kan behandles?


Babyer

Behandlingen varer mellem 15 og 30 min.

Som forældre må man gerne deltage i behandlingen. Bækken, ryg, nakke og kraniet checkes og eventuelt også ganen. Jeg arbejder med 0-5 grams tryk. Det yngste barn jeg har behandlet var knapt én dag gammel. Jeg sætter god tid af til behandlingen, så der også bliver plads til de spørgsmål man som forældre kan have.


Børn til og med 11 år

Behandlingen varer ca. 30 min. (nogle gange helt op til 45 min.)

Er barnet mellem 1 og 5 år prøver vi legende at komme til at behandle.

For mig er det vigtigt, at barnet tillader at jeg rører ved det med 5 grams

tryk. Barnet skal føle sig tryg og veltilpas. Er barnet 5 år og ældre, vil de

gerne være med til at ligge på briksen. Husk at fortælle dit barn, at det er

rart at få behandling og måske endda hyggeligt.


Voksne og børn fra 12 år

Behandlingen varer ca. 1 time.

Som voksen ligger man på briksen. Typisk først på maven og derefter på ryggen.

Du bliver rørt med ca. 5 grams tryk og måske op til 10 gram ifm. bækkenarbejde.

Det er meget afspændende og behageligt. Det sker at man falder i søvn eller en meget dyb afspænding. Dette er helt normalt, når centralnervesystemet giver slip på spændinger.

Nogle mennesker mærker ingenting under behandlingen og andre mærker meget. Dette har intet med ens personlige indstilling at gøre, men hvad netop din krop vælger at ville formidle til din bevidsthed. De fleste kan dog mærke på deres krop i løbet af de første 3 dage, at de har været til behandling.

Behandling af børn

Behandlingsmetoder


Kranio-sakral terapi

En blid og behagelig form for afspænding, der genopretter evt. skævheder i centralnervestytsemet (CNS) og arbejder med kroppens egen puls som påvirker dens selvhelbredelse, evne og giver vitalitet. Dermed kommer kroppen tilbage til sin naturlige balance.

Kranio-Sakral behanlding


Sedona

Med Sedona ved Muelengracht-metoden er det ofte muligt med en meget enkel teknik at "slippe" energikrævende og tyngende mønstre eller frigøre indgroede tanker, følelser eller adfærd.


Zoneterapi

Hver del af kropen har sin egen "reflekszone" under fødderne. Ved at trykke på disse zoner aktiveres de tilhørende organer eller den del af kroppen, der ikke fungerer optimalt.